4 saker du måste ha vid en flytt

Att flytta på allt i ett hem kan vara både långdraget och frustrerande, speciellt om man aldrig har varit igenom en flytt förut. Erfarna flyttarbetare vet precis vilka material som behövs och vad som är onödigt medan en som är ny har svårare för att veta exakt vad som behövs. Oavsett om man har flyttat förut eller inte så gör det ingen skada med att göra flytten smidigare. Har du en kommande flytt i kalendern så ta en titt på de fyra mest viktiga sakerna som man måste ha för en smidig flytt.

Flera storlekar av fyrkantiga lådor

Det säger sig egentligen själv, men vi nämner det i alla fall, flyttlådor i massvis för att genomföra flytten. Fyrkantiga lådor av kartong är oftast ett bra val, och här gäller det att ha olika storlekar till allt du behöver packa. Att ha en stor variation på lådorna, och många av varje till ditt förfogande vill göra det lättare för dig då du inte behöver ordna med fler titt som tätt.

Kartong-knivar

Flyttlådor tar ofta stor plats, och när man är färdig med att packa ur så vill man tillplatta lådorna med en gång. Har man en bra kartongkniv så går det fort och lätt när det blir dags.

 Stretchförpackning och bubbelplast

Stretchförpackning är en annan nödvändighet när man ska flytta. Inte allt får plats i en låda och andra föremål är svåra att packa. Använd då stretchförpackning för att packa in saker som till exempel skidor eller möbler som är svåra att transportera. Bubbelplast till ömtåliga föremål är också viktigt för att se till så att de inte går sönder under en transport.

Förpackningspapper och tejp

Att använda förpackningspapper när man ska flytta tallrikar är en god ide och det är mer effektivt än man tror. Många använder gamla tidningar för att se till så att glas inte skramlar runt i lådan och går sönder. Tidningar kan dock släppa trycksvärta på glasen och man måste diska de när man packat upp, det slipper man med förpackningspapper. Det är smidigare med förpackningspapper och tejp när man ska packa upp.

Att hitta flyttmaterial nära dig

Var kan du då hitta allt material som är bra att ha i Stockholm? Demove hjälper dig i alla lägen. Och inte bara erbjuder vi komplett service med packning och uppackning, vi har också eco-vänliga flyttmaterial tillgängliga för alla. Har du bestämt dig för att ta hand om flytten själv, i Stockholm, så se till så att det blir en smidig flytt. Det en stor fördel att se till att man har allt nödvändigt material till flytten. Vi har bubbelplast, tejp till lådorna och eco-vänliga flyttlådor och annat material till salu. Allt du behöver för att förbereda flytten hittar du i Demove’s urval av produkter.